„Cu Fiecare Zi” de Danielle Steel. Recenzie Bestseller.md

20140325-101554.jpg

Coco Barrington pare să fie resemnată la o viață modestă și tristă după ce a ales o altă cale decât membrii familiei, cunoscuți în lumea filmelor și a literaturii, iar partenerul ei iubit moare într-un accident de zbor.

Viața ei ia o turnură remarcabilă atunci când la rugămintea surorii mai mari, îngrijește de casa și câinele ei timp de câteva luni. Aici îl întâlnește pe actorul Leslie Baxter, un amic al surorii sale, care se refugiază la casa ei din San Francisco pentru a se ascunde de fosta lui prietenă destul de violentă.

Coco și Leslie încep o frumoasă poveste de dragoste, însă care întâlnește o mulțime de obstacole din partea membrilor familiei, a tabloidelor, dar și a fricii de a ieși din zona de confort în numele dragostei.

Citește un fragment din carte!

Pentru cititorul din Republica Moldova, multe din situațiile descrise în carte par străine sau stranii ca de exemplul lumea mondenă a cinematografiei americane, relația de același sex între sora lui Coco – Jane și Liz sau relația amoroasă între mama eroinei Florence și Gabriel cu 24 de ani mai tânăr.

Farmecul cărții îl redă povestea de dragoste imposibilă între Coco și Leslie și efortul celor doi pentru ca în fiecare zi să aranjeze lucrurile așa încât să poată fi împreună.

Cum se scrie o recenzie?

E o carte din care vei afla cât de dificilă este viața unui actor de cinema din prisma urmăririi lor de către paparazzi și tabloide, cum arată o relație de cuplu între două femei și chiar cum are loc o naștere în cele mai mici detalii.

Recomandăm această carte atât femeilor, cât și bărbaților, care se află în căutarea unei lecturi plăcute, care să inspire la lucruri frumoase.

Adăugat de Ion Bargan. Urmează-l pe facebooktwitter

Comentarii