10 citate din cartea „Arta subtilă a nepăsării” de Mark Manson

arta

Mark Manson este autorul care a reușit să câștige admirația unui public larg datorită cărții sale „Arta subtilă a nepăsării”, o expunere realistă și bine argumentată asupra întâmplărilor care se petrec în viața oamenilor și de ce aceștia ar trebui să abordeze unele evenimente cu o indiferență dozată. 

Mark Manson ne învață să ne ierarhizăm prioritățile, să înțelegem ce este cu adevărat important și cât de sănătoasă poate fi câteodată, nepăsarea.

Puteți găsi cartea „Arta subtilă a nepăsării” de Mark Manson pe Bestseller.md în Republica Moldova și pe Libris.ro în România!

Pentru a vă motiva mai mult să citiți această carte nonconformistă, am selectat pentru cititorii noștri câteva citate, pe care, cu siguranță, le veți aprecia. 

  1. Dezvoltarea personală și succesului survin adesea simultan. Dar asta nu înseamnă că sunt una și aceeași.

  2. Dorința de a avea mai multe experiențe pozitive este prin ea însăși o experiență negativă. Și, în mod paradoxal, acceptarea experienței negative este în sine o experiență pozitivă.

  3. Durerea și pierderea sunt inevitabile, așa că n-are niciun rost să încercăm să le opunem rezistență.

  4. Nemulțumirea permanentă face ca specia noastră să lupte pentru supraviețuire, să construiască și să cucerească.

  5. Interpretarea tuturor evenimentelor vieții în sensul victimizării de sine constante presupune la fel de mult egoism ca și opusul său.

  6. Este o strategie folosită de mulți: să demonstrezi celorlalți că ești cel mai nefericit, cel mai oprimat, cel mai victimizat.

  7. Realitatea e simplă: când simți că ești într-o luptă cu lumea, sunt mari șanse să te afli, de fapt, într-o luptă cu tine însuți.

  8. Mulți oameni sunt atât de obsedați de a trăi „corect” că nici nu mai ajung vreodată să trăiască cu adevărat.

  9. Când dai vina pe ceilalți, doar ție îți faci rău.

  10. Pe scurt, asta înseamnă adevărata „dezvoltare personală”: prioritizarea unor valori mai bune, selectarea unor lucruri mai bune de care să ne pese. Când îți pasă de lucruri mai adecvate ție, ai parte de probleme mai bune. Iar probleme mai bune înseamnă o viață mai bună.

Puteți găsi cartea „Arta subtilă a nepăsării” de Mark Manson pe Bestseller.md în Republica Moldova și pe Libris.ro în România!

Articol de Iulia Vrabie: Facebook / Instagram

Un gând despre &8222;10 citate din cartea „Arta subtilă a nepăsării” de Mark Manson&8221;

Comentarii

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s