„Dragostea Durează Trei Ani” de Frédéric Beigbeder. Recenzie

Dragostea durează trei ani - fotografie din ecranizarea romanului

Dragostea durează trei ani – fotografie din ecranizarea romanului

Marc Marronier, un tânăr specialist în merketing de treizeci de ani este părăsit de soția sa după trei ani de căsnicie. Motivul despărțirii este teoria pe care o susține Marc precum că dragostea din punct de vedere chimic dispare după trei ani.

Însă cauza principală a despărțirii este totuși fotografia unei alte femei, uitată, din neatenție, în sacul său de voaiaj și găsită de soție. Fotografia aparținea iubitei sale Alice, și ea căsătorită, cea care devine pe parcursul romanului o obsesie pentru Marc și care îi poate schimba teoria sa asupra dragostei.

Această carte te cucerește prin dinamism și umor. Nu am putut lăsa cartea din mână până la ultima pagină, chiar dacă îmi doream să întind satisfacția lecturii pe mai multe zile.

Comandă online cartea „Dragostea durează trei ani” de Frédéric Beigbeder!

Marc este genul personajului care surprinde prin gândurile și deciziile sale, de cele mai multe ori foarte controversate. De partea cealaltă, Alice este o persoană mai echilibrată emoțional, însă care, de asemenea, se află în căutarea unei iubiri adevărate, care să dureze în timp.

Unele scene din carte sunt destul de vulgare și ar părea să dăuneze romanului, însă prin contrast arată care este diferența dintre o relație eminamente fizică și una cu puternică încărcătură emoțională.

Vezi toate cărțile autorului Frédéric Beigbeder!

Este o carte care te poate duce la unele răspunsuri pe care le cauți referitoare la relațiile durabile, iar dacă nu vei avea răbdarea să o citești până la capăt riști să pierzi dezvăluirea unor secrete pe care așa cum descrie autorul în carte i-a luat cel puțin 10 ani pentru a ajunge la ele.

Adăugat de Ion Bargan. Urmează-l pe facebooktwitter

Un gând despre &8222;„Dragostea Durează Trei Ani” de Frédéric Beigbeder. Recenzie&8221;

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s