„O inimă culturală a capitalei noastre”. Cum s-a desfășurat evenimentul de lansare a noii librării Bestseller din centrul capitalei

Vineri, 7 august 2020, o zi care va rămâne în amintirea Echipei Bestseller, întrucât în cea de-a șaptea zi a ultimei luni de vară, a avut loc lansarea unei noi librării Bestseller. Evenimentul a avut loc la noua locație a librăriei, str. Pușkin 35 (intersecție cu strada Alexandru cel Bun).

„Venind aici veți putea alege o carte, savura un ceai sau o cafea și cel mai important, veți putea pătrunde în lumea cărților”, a menționat Ion Bargan, fondatorul Editurii Bestseller. 

dl ion

1

Interiorul librăriei este unul de vis, un locușor unde odată ce ai intrat, îți alimentezi dorința de a răsfoi tot mai multe cărți, iar privirea se pierde printre multitudinea de rafturi aranjate cu stil. 

Mai mult, în interior este prezentă o imagine cu un drum, ceea ce înseamnă, după cum a sugerat fondatorul Bestseller, Ion Bargan, faptul că fiecare carte îmbină o călătorie, iar scopul principal al noii librării este de a invita tot mai mulți oameni la lectură. 

books

În ziua de vineri, Librăria Bestseller a găzduit o mulțime de invitați, printre care critici literari, scriitori, autori de bestsellere și cititori pasionați, care nu au ezitat să își împărtășească experiența trăită împreună cu Familia Bestseller.

„Vreau ca această librărie să devină o inimă culturală a capitalei noastre”, a menționat Nicolae Dabija, autorului Bestsellerului „Tema pentru acasă”.

dabija

Cu un monolog inedit a venit și poeta Claudia Partole, aceasta a depănat amintiri care vizează nemijlocit strada Pușkin, 35. 

„Cu mult timp în urmă, în acest loc fusese un magazin „anticariat” cu o ușă foarte îngustă. Pe când eram studenți veneam în acest loc cu o plăcere deosebită, pentru că aici, în multidudinea de cărți, găseam și câte o carte cu grafie latină. Un loc unde toți veneam cu mare drag”, a spus poeta și prozatoarea, Claudia Partole.

partola

Noua librărie contribuie la îndeplinirea scopului principal al Editurii Bestseller, cel de a contribui ca într-o bună zi în fiecare casă să existe o bibliotecă! 

Menționăm că, cu ocazia lansării pe parcusul lunii August veți putea beneficia de Mega Reduceri de 50% la cărțile Editurii Bestseller și Super Reduceri de până la 30% la cele peste 1000 de titluri disponibile în librărie!

Mai mult decât atât, poți obține cartea „O dată pentru toată viața” cadou la orice achiziție realizată la noua librărie.

Program: Luni-Vineri: 9:00-19:00, Sâmbătă-Duminica: 10:00-17:00.

Vedeți mai jos un reportaj video și o galerie cu fotografii de la eveniment:

mariana

lumeion + mariana


             Autoare: Iulia Vrabie /Facebook/Instagram

Comentarii

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s