Bestsellerul Internațional „Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia tradus în limba română. Citește un fragment din roman!

frases-tres-metros-sobre-el-cielo-tres-metros-sobre-el-cielo-122244953

Editura Bestseller lansează primul volum din trilogia „Trei metri deasupra cerului” a autorului italian Federico Moccia. Cartea a devenit Bestseller Internațional cu peste 12 milioane de exemplare vândute și a fost tradusă în 14 limbi, iar acum și în limba română.

Ea este o studentă model și o fiică perfectă. El este un tip violent și dur. Provin din două lumi diferite. În ciuda la toate, între ei se naște o poveste de dragoste pe cât de frumoasă, pe atât de controversată. O relație pentru care cei doi trebuie să lupte mai mult decât se așteptau. Step și Babi sunt ca Romeo și Julieta contemporani, într-un cadru ce pare să fie creat pentru iubire.

Comandă romanul „Trei metri deasupra cerului” pe Libris.ro (Livrare Gratis în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional).

Romanul „Trei metri deasupra cerului” a stat la baza unui film de mare succes, regizat de Fernando González Molina, cu Mario Casas și Maria Valvedere în rolurile principale. Filmul a avut încasări totale de 13 milioane de dolari.

DESPRE AUTOR


Federico Moccia este un scriitor italian, scenarist și regizor de film. „Tre metri sopra il cielo” (2004) a depășit cifra de 12 milioane de exemplare vândute devenind descoperirea literară a anului 2004, câștigător al premiului Torre di Castruccio, secțiunea narativă și al premiului Insula Romana, secțiunea Young Adult. A mai publicat „Ho voglia di te” (2006, premiul Citta di Padova), „Amore 14” (2008), „Tre volte te” (2017) ș.a.diez-trei-metri-deasupra-cerului

3msc2
„Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia

CITEȘTE UN FRAGMENT DIN ROMAN


Răsare soarele, e o dimineață frumoasă. Ea merge spre școală, el încă nu s-a dus la culcare după noaptea precedentă. O zi ca multe altele. Dar până la urmă nu va fi ca celelalte.

Roșu.

El o privește. Geamul este coborât. O șuviță de păr blond decolorat îi descoperă gâtul firav. Un profil lejer, dar hotărât, ochii albaștri, gingași și liniștiți, ascultă visători și aproape închiși acel cântec. Această calmitate îl surprinde.

‒ Hei!

Ea se întoarce spre el, mirată. El zâmbește, oprit lângă ea, pe motocicletă, cu umerii lați, mâinile bronzate prea devreme pentru acea jumătate a lui aprilie.

‒ Vrei să te plimbi cu mine?

‒ Nu, merg spre școală.

‒ Păi, ai putea să nu te duci, nu? Vin să te iau din fața școlii.

‒ Scuze, îi zâmbi forțat și fals. Nu m-am exprimat clar, nu vreau să mă plimb cu tine.

‒ Uite, cu mine poți să te distrezi…

‒ Mă-ndoiesc…

‒ Îți voi rezolva toate problemele.

‒ Eu n-am probleme.

‒ De data asta eu mă-ndoiesc.

Verde.

Mercedesul 200 se repede înainte lăsându-i în urmă zâmbetul încrezător. Tatăl se întoarce spre ea:

‒ Cine era acela? Un prieten de-al tău?

‒ Nu, tată, un cretin.

Peste câteva secunde Honda este iarăși lângă ea. El sprijină cu mâna geamul, cu dreapta atinge acceleratorul, pentru a nu se încorda prea tare, dar cu acei patruzeci la oră n-ar fi avut probleme oricum.

Unicul care chiar părea să aibă probleme era tatăl.

‒ Dar ce face inconștientul ăsta? De ce se apropie așa tare?

‒ Stai liniștit, tată, mă ocup eu…

Se întoarce hotărâtă spre el.

‒ Ascultă, tu chiar nu ai altceva de făcut?

‒ Nu.

‒ Atunci, găsește-ți.

‒ Am găsit deja ce-mi place.

‒ Adică?

‒ Să mă plimb cu tine. Hai, te duc până la Olimpica, mergem repede cu motocicleta, luăm dejunul și apoi te aduc la ieșirea din școală. Îți jur.

‒ Cred că jurămintele tale nu valorează nimic.

‒ Într-adevăr, îi spune zâmbind. Vezi, deja știi multe lucruri despre mine. Spune-mi adevărul, îți plac, așa-i?

Citește capitole noi pe pagina de Wattpad a Editurii Bestseller.

Comandă romanul „Trei metri deasupra cerului” pe Libris.ro (Livrare Gratis în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional).

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s