Recomandare Bestseller: 10 cărți de dezvoltare personală, care îți vor schimba frumos viața

O carte potrivită la timpul potrivit poate schimba o persoană, or chiar o lume întreagă.

Mai mult, cărțile de dezvoltare personală sunt genul de cărți pe care ai vrea să le ai mereu lângă tine, să apelezi la ele atunci când te simți îngrijorat sau nu ești încrezut în sine, fiind convins de faptul că aceste cărți sunt capabile să facă minuni cu gândirea umană.

În acest sens, am pregătit pentru abonații noștri o listă cu 10, cele mai interesante, cărți de dezvoltare personală:

1. „12 reguli de viață” de Jordan B. Peterson

„Jordan B. Peterson este unul dintre cei mai sclipitori gânditori ai momentului. Psihologul canadian a devenit în ultimii ani un veritabil fenomen mediatic: pe YouTube poate fi văzut în peste 200 de prelegeri și interviuri, care adună mai bine de 30 de milioane de vizualizări; iar pe Twitter și Facebook este urmărit de 300 000 de oameni. Plin de umor și asociind în mod surprinzător adevăruri ale tradiției occidentale cu ultimele descoperiri din neuroștiințe, Peterson ne povestește despre homari și asertivitate, despre skateboarding și adevărații bărbați, despre Iadul ranchiunii și aroganței, dar și despre lumina pe care o poate aduce în viața noastră mângâierea unei pisici sau un moment de sinceritate față de sine – dar și față de apropiații noștri.”

Comandă cartea „12 reguli de viață” de Jordan B. Peterson pe Bestseller.md(Livrare în Republica Moldova) și pe  Libris.ro (Livrare în România).

2. „Secretele Succesului”  de Dale Carnegie

„Dale Carnegie spunea ca „succesul inseamna sa obtii ceea ce vrei, iar fericirea inseamna sa vrei ceea ce ai obtinut“.

Dar ce anume isi doresc oamenii? Ei bine, de cele mai multe ori, e vorba despre o cariera ascendenta, prieteni de incredere, o familie iubitoare, un trai decent… si altele asemenea. Desigur, motivele pentru care un om isi doreste ceva anume sunt complet personale, insa metodele prin care isi poate atinge obiectivul sunt general valabile. Iar metodele din cartea de fata au fost testate de peste 15 milioane de cititori de pe cinci continente, pe parcursul a trei sferturi de secol. Volumul de fata a ajuns, cu timpul, sa fie cea mai vanduta carte motivationala publicata vreodata.”

Comandă cartea „Secretele Succesului”  de Dale Carnegie pe Bestseller.md(Livrare în Republica Moldova) și pe  Libris.ro (Livrare în România).

3. „Fii obsedat sau fii mediocru” de Grant Cardone

„Antreprenorul milionar și autorul de bestsellere New York Times, Grant Cardone, vine cu un apel îndrăzneț de trezire pentru oricine este pregătit de succes.

„Are atâta energie pozitivă, încât este imposibil să o citești fără să te umpli de forță pentru a acționa!” — INC. MAGAZINE.”

Comandă cartea „Fii obsedat sau fii mediocru” de Grant Cardone pe Bestseller.md(Livrare în Republica Moldova) și pe  Bestseller.ro (Livrare în România).

4. „De la idee la bani” de Napoleon Hill

De la idee la bani este cea mai cunoscuta lucrare a lui Napoleon Hill si, totodata, una dintre cele mai bine vandute carti din toate timpurile. Expunand, in esenta, 13 pasi catre imbogatire, autorul mizeaza in primul rand pe cultivarea unei constiinte a banilor, a unei filozofii privind succesul si imbogatirea. Henry Ford, John D. Rockefeller, Theodore Roosevelt, William Jennings Bryan, Clarence Darrow, Alexander Graham Bell, William Howard Taft sunt numai cativa dintre oamenii care au cunoscut succesul prin aplicarea principiilor din aceasta carte.”

Comandă cartea „De la idee la bani” de Napoleon Hill pe Bestseller.md(Livrare în Republica Moldova) și pe  Libris.ro (Livrare în România).

5. „Tată bogat, tată sărac” de Robert T. Kiyosaki și Sharon L. Lechter

„Cartea ”Tată bogat, tată sărac”:

– Aruncă în aer mitul care spune că trebuie să câştigi mult ca să te îmbogăţeşti;

– Combate ideea potrivit căreia, dacă ai o casă, eşti înstărit;

– Le arată părinţilor de ce nu se pot baza pe sistemul de învăţământ, dacă vor să-şi vadă copiii învăţând câte ceva despre bani;

– Defineşte odată pentru totdeauna activele şi pasivele;

– Vă învăţa ce şi cum să le spuneţi copiilor despre bani, astfel încât să aibă succes financiar în viitor.

„Principalul motiv pentru care oamenii se luptă cu dificultăţile financiare este acela că au trecut prin şcoală fără să înveţe nimic despre bani. Rezultatul este că învaţă să lucreze pentru bani… dar nu învaţă niciodată să pună banii să acţioneze pentru ei.“ – Robert T. Kiyosaki”

Comandă cartea „Tată bogat, tată sărac” de Robert T. Kiyosaki și Sharon L. Lechter pe Bestseller.md(Livrare în Republica Moldova) și pe  Libris.ro (Livrare în România).

6. „Forța gândirii pozitive” de Norman Vincent Peale

„Forța gândirii pozitive este o demonstrație a puterii credinței — un bestseller extraordinar care a ajutat milioane de bărbați și de femei să aibă o viață fericită, plină de satisfacții și împliniri.
Tehnicile prezentate de dr. Peale vă vor ajuta să aduceți un plus de energie în existența voastră și să dobândiți impulsul de care aveți nevoie pentru a vă realiza toate dorințele și speranțele.
Veți învăța astfel să credeți în voi înșivă și în tot ceea ce faceți, să deveniți mai puternici și mai motivați, să obțineți forţa necesară pentru a vă atinge obiectivele, să vă îmbunătățiți relațiile de natură personală și pro­fesională și să preluați controlul asupra propriilor vieți.”

Comandă cartea „Forța gândirii pozitive” de Norman Vincent Peale pe Bestseller.md(Livrare în Republica Moldova) și pe  Libris.ro (Livrare în România).

7. „Excelența în afaceri” de Jim Collins

„De ce anumite companii reuşesc saltul de la bun la excelent, iar altele nu?

• „Jim Collins este, probabil, cel mai citit autor de literatură economică din lume“, scria The Economist în 2004 — și nu fără motiv.

Căci în câţiva ani de la apariţie, ediţia în limba engleză a acestei cărţi se vânduse deja în peste 3 milioane de exemplare. Iar de atunci și până în prezent a fost tradusă în 35 de limbi, devenind rapid un bestseller în întreaga lume.”

Comandă cartea „Excelența în afaceri” de Jim Collins  pe Bestseller.md(Livrare în Republica Moldova) și pe  Libris.ro (Livrare în România).

8. „Călugărul care și-a Vândut Ferrari-ul” de Robin Sharma

„Potrivit magazinului online Easons.com, cartea Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul a fost tradusă în 46 de limbi și s-a vândut în peste 5 milioane de exemplare.

Julian Mantie, un avocat faimos suferă un atac de cord în timpul unui proces de judecată, iar aceasta îl determină să caute răspunsuri la cele mai importante întrebări ale vieţii. Sperând să-şi găsească fericirea şi împlinirea, el porneşte într-o odisee extraordinară a unei culturi vechi în care descoperă un remarcabil sistem de eliberare a potenţialului minţii, trupului şi sufletului şi învaţă să trăiască cu mai multă pasiune, cu un scop bine definit şi într-o pace deplină.

Îmbinând în mod strălucit înţelepciunea spirituală nemărginită a Estului cu principiile de succes avansate ale Vestului, această poveste vă inspiră şi vă arată pas cu pas calea pentru a vă trăi viaţa cu mai mult curaj, în armonie, abundenţă şi bucurie.”

Comandă cartea „Călugărul care și-a Vândut Ferrari-ul” de Robin Sharma  pe Bestseller.md (Livrare în Republica Moldova) și pe  Libris.ro (Livrare în România).

9. „Secretul” de Rhonda Byrne

„Din această carte, veţi învăţa cum să folosiţi Secretul în toate aspectele vieţii dumneavoastră – obţinerea banilor, păstrarea şi redobândirea sănătăţii, relaţiile interumane, fericirea şi în orice interacţiune pe care o aveţi în această lume. Veţi începe să înţelegeţi puterea ascunsă, nefolosită, care se află în lăuntrul vostru şi această revelaţie poate aduce bucurie fiecărui aspect al vieţii dumneavoastră.”

Comandă cartea „Secretul” de Rhonda Byrne pe Bestseller.md (Livrare în Republica Moldova) și pe  Libris.ro (Livrare în România).

10. „Realizarea țelurilor” de Brian Tracy

Brian Tracy este unul dintre cei mai renumiti autori de studii de dezvoltare personala si coaching din America. Nascut in Canada, intr-o familie saraca, a renuntat la studiile liceale si a inceput sa munceasca de foarte devreme. La 20 de ani paraseste Canada si incepe sa calatoreasca prin lume. Astfel ajunge sa lucreze in Anglia, Franta, Spania, Gibraltar, Turcia, Iran, India; isi petrece doi ani din viata in Thailanda.

Isi incepe ascensiunea in lumea afacerilor ca agent comercial si ajunge sa fie numit director de vanzari intr-o companie cu un capital de 265 de milioane de dolari. Dupa varsta de 30 de ani, se inscrie la University of Alberta, unde obtine o diploma in comert; isi ia apoi masteratul in administratie si management la Columbia Pacific University. De-a lungul activitatii sale profesionale a lucrat in 22 de companii, in domenii diferite. Din 1981 a inceput sa-si expuna principiile de management personal si organizational in conferinte si seminarii tinute in intreaga lume, iar serviciile sale de consultanta si pregatire in afaceri sunt apreciate de peste 500 de corporatii.”

Comandă cartea „Realizarea țelurilor” de Brian Tracy pe Bestseller.md  (Livrare în Republica Moldova) și pe  Libris.ro (Livrare în România).

Articol de Iulia Vrabie/ Facebook/ Instagram

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s