Top 10 cărţi pe care le poți dărui de sărbători

christmas-book

Sărbătorile de iarnă sunt pline de cadouri și momente speciale alături de cei dragi. Iar ca să ajungă daruri pentru întreaga familie, am pregătit o listă de cărți pentru toate vârstele, numai bune de stat sub brad în acest an.


10. „Poveste de Crăciun” de Charles Dickens

Poveste de Craciun

Publicată pentru prima dată în 1843, „Povestea de Crăciun” elogiază spiritul acestei sărbători. Este povestea lui Ebenezer Scrooge, un zgârie-brânză bătrân şi ursuz care îi priveşte cu ură pe toţi cei din jur. Într-o noapte de Ajun, la fel de îngheţată ca inima bătrânului, primeşte trei vizitatori fantomatici: Spiritul Crăciunului-Trecut, al Crăciunului-de-Acum şi al Crăciunului-Ce Va Să Vină. Acestea îl poartă într-o călătorie uimitoare şi pe alocuri înfricoşătoare, în urma căreia hapsânul se schimbă.

Comandă cartea „Poveste de Crăciun” de Charles Dickens  pe Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional)

 


9. Revista „Spiridușii”

„Cartea cu enigme” (supliment la revista „Spiriduşii“)

Revista „Spiriduşii“ este o revistă instructiv-distractivă pentru copii de vârstă preşcolară şi şcolară mică.

Fiecare ediţie a revistei este dedicată, de regulă, unei anumite tematici. Informaţiile enciclopedice, curiozităţile, jocurile, sarcinile distractive, textele literare, aplicaţiile practice – toate sunt gândite şi concepute prin prisma tematicii date.

În Valea Feeriei trăiesc 7 spiriduşi: Lana – spiriduşul naturii, Foxi – spiriduşul focului, Fibo – spiriduşul apei, Core – spiriduşul pământului, Tisi – spiriduşul aerului, Lica – spiriduşul luminii şi Arto – spiriduşul lumii artificiale. Aceştia îi ghidează pe copii prin paginile revistei pentru a le descoperi tainele lumii.

Comandă revista „Spiridușii”  pe Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional)


8. „Marea enciclopedie a animalelor”

Marea Enciclopedie a Animalelor

Cu ajutorul acestei cărţi pline de culoare şi de informaţii captivante copilul va putea explora uimitoarea lume a animalelor într-un mod inedit. Va găsi aici cele mai curioase şi amuzante fapte despre animale, iar cele peste 50 de sunete uimitoare vor face ca această călătorie în lumea animalelor să fie de neuitat. Este cartea perfectă pentru cei mici!

Comandă cartea sonoră „Marea enciclopedie a animalelor” pe Libris.ro (Livrare în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional)


7. „Enciclopedia copiilor”

 Enciclopedia copiilor. Peste 2000 de ilustrații color

Cu peste 2000 de ilustrații colorate, „Enciclopedia copiilor”este o lucrare excepțională, complexă și este recomandată copiilor în vârstă de peste 8 ani.

Prezentată în ordine tematică, enciclopedia este scrisă pe înțelesul copiilor, fiind totodată actualizată, stilizată și amuzantă. Ilustrațiile importante au detalii mărite, ce oferă mai multă claritate și cu atât mai multă plăcere de a citi această minunată carte!

Comandă cartea „Enciclopedia copiilor” pe Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional) 


6. „Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia

        Trei metri deasupra cerului
O mare poveste de dragoste. Pe de o parte tinerii, viața de grup, motocicletele și cursele, pe de altă parte incertitudinile și tăcerile unor familii nefericite. Un microcosmos de vieți furioase care încearcă să se desprindă de la pământ.

Romanul „Trei metri deasupra cerului” a stat la baza unui film de mare succes, regizat de Fernando González Molina, cu Mario Casas și Maria Valvedere în rolurile principale.

Comandă cartea „Trei metri deasupra cerului” de Federico Moccia pe Libris.ro (Livrare în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional)


5. „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga

      În umbra pașilor tăi

Lumea lui Theodor se prăbușește în momentul în care o pierde pe Paula într-un accident rutier. De aici încolo totul își pierde orice rost. Lasă cariera în advertising, se mută cu traiul și începe o nouă viață. Însă fără Paula aceasta e o suferință continuă.

Într-o căutare interioară profundă, Theodor învață să nu mai gândească doar la timpul trecut și acceptă noile provocări ale vieții. Însă ce va face atunci când noile realități se contopesc prea mult cu trecutul său? Iar gândurile și amintirile sunt tulburate de un șir nesfârșit de întâmplări?

Un roman psihologic despre pierderi, secrete și căutări. O poveste care te strânge puternic la piept, amintindu-ți încă o dată de adevărata putere a dragostei.

Comandă cartea „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga pe Libris.ro (Livrare în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional)


4. „Punctul” de Romina Chetraru

Картинки по запросу punctul romina

„Punctul” e o carte de versuri, însă una specială, așa cum nu ai mai răsfoit vreodată

e o carte cu personalitate, prietenoasă care chiar din copertă îți bate la ușa sufletului încurajîndu-te să îți spui propria poveste în linii, mîzgîlituri, cuvinte, creion, acuarelă sau ce îți trăsnește ție prin neuron și inimă în spațiul alb ce a fost gîndit special pentru tine

e o carte de versuri ce s-a născut ca să fie altfel, ca să poată să dialogheze cu fiecare cititor al ei

nu e o carte care se citește, ci se trăiește

Comandă cartea „Punctul” de Romina Chetraru  pe Libris.ro (Livrare în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional)


3. „Strategia oceanului albastru” de W. Chan Kim și Renée Mauborgne

  Strategia Oceanului Albastru

„Strategia oceanului albastru” prezintă o abordare sistematică prin care concurența devine irelevantă și schițează principiile și instrumentele pe care orice organizație le poate utiliza pentru a crea și a capta propriile oceane.

O lucrare de referință care desființează gândirea strategică tradițională despre strategie, acest bestseller deschide o cale nouă și îndrăzneață către cucerirea viitorului. Considerați-l ghidul vostru în crearea de spații de piață necontestate, în care concurența devine irelevantă.

Comandă cartea „Strategia oceanului albastru” de W. Chan Kim și Renée Mauborgne  pe Libris.ro (Livrare în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional)


2. „Secretele minții de milionar” de T. Harv Eker

Secretele Minții de Milionar. Stăpânirea Jocului Interior al Bogăției

„Dați-mi 5 minute și… vă pot prezice viitorul financiar pentru tot restul vieții!“ Iată ce ne spune T. Harv Eker în cartea de față. Un om remarcabil, care a lansat multe afaceri și a dat faliment de nenumărate ori — până când a înțeles că trebuie să-și schimbe gândirea. Odată ce a realizat acest lucru, în câțiva ani, a devenit milionar. Eker pleacă de la premisa că „nu lucrurile pe care le știm ne împiedică să avem succes, ci lucrurile despre care avem o părere incorectă reprezintă cel mai mare obstacol“. Cartea sa tratează mai puțin ceea ce trebuie învățat și mai mult ceea ce trebuie „dezvățat“.

Comandă cartea „Secretele minții de milionar” de T. Harv Eker pe Libris.ro (Livrare în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional) 


1. „27 de pași” de Tibi Ușeriu

   27 de pași

Lumea îl știe drept alergător de anduranță. Ce nu știe, însă, e povestea vieților lui paralele. A fost pe rând: slugă la ciobani pe Bârgaie, porcar în armata română, azilant politic în Berlin, pizzar într-un restaurant italian, bodyguard la un interlop sârb, martor într-o galerie de alba-neagra în Gran Canaria și autor de jafuri armate. A evadat din două închisori europene, dar nu și din a treia.

Vânat prin Interpol, a devenit client al unei pușcării de maximă securitate. Drept urmare, timp de aproape 10 ani a lipsit la apel din propria tinerețe, închis complet singur între 4 ziduri albe, foarte groase.

Cei care au auzit de Tibi Ușeriu după ce a câștigat 6633 Arctic Ultra vor descoperi în această carte povestea lui așa cum n-o știe și n-a auzit-o nimeni, niciodată. La fel și cei care, fără să fi întrebat înainte, l-au ales ca subiect al examenului de capacitate la limba română.

Comandă cartea „27 de pași” de Tibi Ușeriu  pe Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional)

La Mulți Ani și La Multe Cărți!

Un gând despre &8222;Top 10 cărţi pe care le poți dărui de sărbători&8221;

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s