Află mai multe despre Maria Valverde, actrița din ecranizarea romanului „Trei metri deasupra cerului”

Află mai multe despre Maria Valverde, actrița din ecranizarea romanului „Trei metri deasupra cerului”

Au trecut de-acum 7 ani de la premiera de succes a filmului „Trei metri deasupra cerului” bazat pe cartea autorului italian, Federico Moccia. Află mai multe despre Maria Valverde, actrița care a interpretat rolul lui Babi în ecranizarea romanului.

Comandă romanul „Trei metri deasupra cerului” pe Libris.ro (Livrare Gratis în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional).

Maria Valverde s-a născut pe 24 martie 1987 la Madrid într-o familie de artiști: tatăl său este pictor; mama sa este sculptoriță; bunicul – director de teatru.

Din copilărie, Maria Valverde a fost fascinată de filme. Urmărind constant actrițele preferate pe micul ecran, a visat să devină și ea actriță ca să fie cunoscută asemeni celor pe care le admira. La școală și la facultate a încercat să-și combine studiile cu predarea artei teatrale. I-a reușit acest lucru, iar la vârsta de 10 ani și-a jucat primul rol într-o piesă.

Visul ei de a deveni star de cinema s-a împlinit în 2003, la vârsta de 16 ani, când a debutat în filmul „La Flaqueza del Bolchevique” și acâștigat Premiul Goya pentru cel mai bun debut.

În 2005, Maria a fost invitată în Italia să filmeze „Melissa: un jurnal intim”, inspirat de un scandalos roman italian în care a jucat rolul unei adolescente.

Un alt film important din cariera actriței Maria Valverde a fost „Borgia” regizat de Antonio Hernandez, în care a jucat rolul principal, cel al Lucreziei Borgia

Iar în anul 2010 povestea de dragoste dintre Babi și Hache a cucerit America Latină și Europa cu „Trei metri deasupra cerului”. Iubirea dintre Babi (Maria Valverde) și Hache (Mario Casas) a înaintat de la ficțiune la realitate. În 2010 între cei doi a început o relație care a durat 4 ani.

Comandă romanul „Trei metri deasupra cerului” pe Libris.ro (Livrare Gratis în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional).

Șase ani mai târziu, presa spaniolă scria că Maria Valverde este iubita lui Gustavo Dudamel, un dirijor și violonist din Venezuela. Cei doi și-au oficializat relația în 2017.

Maria Valverde este acum o cunoscută actriță de cinema și film în Spania. Pe lângă filmele în care a apărut: „Trei metri deasupra cerului. Te doresc”, 2012, „Salvatorul”, 2013, „Ali și Nino” 2016 ș.a., a mai jucat și roluri în calitate de actriță de teatru și s-a filmat în videoclipurile unor trupe și cântăreți spanioli.

„Ce qui nous lie” este un film francez, dramă cu nuanțe de comedie, și cea mai nouă peliculă în care apare Maria Valverde. Premiera în cinematografe a avut loc pe 19 octombrie 2017.

Romanul „Trei metri deasupra cerului” a devenit Bestseller Internațional cu peste 12 milioane de exemplare vândute.

O mare poveste de dragoste. Pe de o parte tinerii, viața de grup, motocicletele și cursele, pe de altă parte incertitudinile și tăcerile unor familii nefericite. Un microcosmos de vieți furioase care încearcă să se desprindă de la pământ.

Comandă romanul „Trei metri deasupra cerului” pe Libris.ro (Livrare Gratis în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional).

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s