Mesajul unei femei puternice pentru omul care a ranit-o [Audiobook]

Eu sunt femeie 1

Fragment din romanul „Eu sunt femeie” de Maria Cristiana Tudose

Am obosit să primesc iubiri cu etichete, să mă mulțumesc cu scuze și să plâng. Am obosit să duc pe umerii mei poveștile altora, să ofer sprijin și să primesc în schimb doar tăcere.

Îți promit că n-ai să mă vezi plângând, că n-ai să mă întâlnești pe stradă și n-am să te caut. Nu o voi face din respect pentru mine, pentru ce a fost și ce s-a terminat! Când o femeie pleacă, o face pentru totdeauna. Nu o mai căuta, nu îi aduce aminte, altfel riști să deschizi răni pe care oricum nu le poți vindeca, pentru că nu ai vrut și nici n-ai încercat vreodată.

Comandă cartea online pe Libris.ro (Livrare Gratis în România) sau Bestseller.md (Livrare Gratis în Moldova).

Privind în urmă, n-am păreri de rău. Am iubit nebunește, cu greu am renunțat și de multe ori am greșit. Am vrut să văd lucruri și sentimente care nu existau, m-am grăbit și am dăruit totul mult prea repede, deci totul s-a sfârșit mult prea repede. N-am avut unități de măsură, n-am avut pretenții la început, și când am realizat că am nevoie de mai mult, castelul meu s-a dărâmat. De multe ori n-am ascultat, de multe ori m-am supărat pentru lucruri fără importanță.

Ascultă un fragment din Audiobook-ul „Eu sunt femeie” în lectura Laurei Cosoi:

N-ai să mă vezi plângând, n-am să te caut în disperare, n-am să-ți reproșez nimic pentru că n-aș avea de ce. Ai să mă vezi plimbându-mă, râzând cu prietenele mele, organizându-mi viața cu zâmbetul pe buze. N-am să-ți răspund tăios. Am învățat că lucrurile se întâmplă cu un sens. Oamenii se cunosc, oamenii se despart. Oamenii se iubesc, oamenii se respectă. La sfârșit, tot ce ne rămâne sunt amintirile și greșelile.

Să nu-ți pară rău că ai iubit, pentru că inima știe ce este mai bine pentru tine.

Comandă cartea online pe Libris.ro (Livrare Gratis în România) sau Bestseller.md (Livrare Gratis în Moldova).

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s