„Înainte să te cunosc” de Jojo Moyes. Recenzie și Citate

IMG_9940.JPG

Fotografie de Iuliana Cluci

Romanul „Înainte să te cunosc” de Jojo Moyes surprinde prin autenticitatea cu care sunt descrise personajele și situațiile din carte. De multe ori te face să uiți că citești o carte de ficțiune simțind o profundă empatie față de Will Traynor care după un accident de motocicletă își pierde capacitatea de a se deplasa, dar mai grav, își pierde dorința de a mai trăi.

Louisa Clark este o tânără dintr-o mică localitate turistică din Marea Britanie, care după ce s-a închis cafeneaua la care lucra este în căutarea unui loc de muncă. Se angajează în familia Traynor pentru o perioadă de șase luni cu scopul de a asista la îngrijirea lui Will. Ceea ce Lou nu știe este faptul că cele șase luni sunt rezultatul negocierii între Will și părinții săi înainte ca acesta să apeleze la sinucidere asistată. Louisa aduce o urmă de speranță în familia Traynor în momentul în care între cei doi se observă o apropiere frumoasă.

Va reuși dragostea să vindece rănile în fața cărora medicina este neputincioasă? Răspunsul la această întrebare îl va da fiecare cititor în parte. Acesta este remarcabilul talent al autoarei Jojo Moyes, care invită fiecare cititor să tragă concluziile sale.

„Știți cât e de greu să nu spui nimic când fiecare atom din corpul tău se luptă parcă să vorbească?”

„De ce nu e suficient pentru tine? De ce eu nu sunt suficientă pentru tine?”

Comandă romanul „Înainte să te cunosc” de Jojo Moyes pe Libris.ro (Livrare în România) sau Bestseller.md (Livrare în Moldova și Internațional).

Articol de Ion Bargan. Urmărește pe Facebook sau Goodreads.

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s