Poți schimba un om, iubindu-l

 

in-umbra-pasilor-tai-vitali-cipileaga-alex-iordache-photography

Fragment din romanul „În umbra pașilor tăi” de Vitali Cipileaga

Afecțiunea este o nevoie umană primară. În această ecuație complicată și duală, de cerere-ofertă, necunoscutele sunt cele care mențin echilibrul. Nu poți forța iubirea, dar o poți câștiga, mizând pe indicii cheie ai unei relații – timp, răbdare, implicare, iertare… Oricât de multe bătăi de cap nu ne-ar da, iubirea are în sine esență, pe când singurătatea este goală, unul din ultimii îngeri izgoniți din Paradis care-și caută cu disperare drumul înapoi.

Intimitatea, starea de confort regăsită alături de un om drag, necesitatea de a iubi și de a fi iubit constant de cineva cântărește mai greu decât libertatea. Poate pentru că ce-i mai rămâne unui om liber, dacă e privat de manifestările cele mai pure și mai naturale ale spiritului său? Ce-i mai rămâne unui om liber, dar condiționat să se închidă în sine? E păcat…

Ascultă online audiobook-ul „În umbra pașilor tăi”.

Un om liber care nu poate iubi e un prizonier știut doar de el insuși. Dorința de a păstra un sentiment se transpune în dorința de a păstra omul. Dar adesea ne înșelăm crezând că odată cu omul dispare și sentimentul. Afecțiunea adevărată, trăită prin dragoste, este o binecuvântare atemporală și transcendentă, așa cum este și sufletul omului.

Poți schimba un om, iubindu-l. Iar alegând să iubești, vei deveni nemuritor.

Comandă online cartea pe Libris.ro (Livrare Gratis în România) sau Bestseller.md (Livrare Gratis în Moldova sau Internațional).

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s