Top 3 cărți preferate ale actorului Will Smith

will-smith-pursuit-of-happyness-photo-by-dade-rosenthal-columbia-pictures

The Pursuit of Happyness (2006). Photo by Zade Rosenthal – © (c) 2006 Columbia Pictures Industries, Inc.

Will Smith este actor, producător de filme, rapper și compozitor de muzică. În Aprilie 2007, revista Newsweek l-a numit pe Will Smith cel mai influent actor de la Hollywood. 

Într-un discurs spus în fața copiilor la un eveniment muzical, Will Smith s-a referit la importanța lecturii:

”Cheia vieții este să alergi și să citești. Atunci când alergi, apare o mică persoană care îți vorbește și îți spune, ”Oh, sunt atât de obosit, nu este nicio modalitate prin care aș putea continua”. Și vrei să renunți. Dacă înveți să lupți cu acea persoană când alergi, vei ști cum să nu renunți atunci când lucrurile devin grele în viața ta.

Despre lectură. Motivul pentru care lectura este atât de importantă este că înaintea ta au trăit milioane și miliarde de oameni și nu există vreo problemă nouă pe care cineva să n-o fi avut și să nu fi scris despre ea într-o carte.”


3. „Tată bogat, tată sărac” de Robert T. Kiyosaki

  Tată Bogat, Tată Sărac. Educaţia Financiară în Familie

Într-un interviu cu Oprah, Will Smith a spus că cu scopul de a preda copiilor un alt mod de a gândi, citește împreună cu fiul său Trey cartea ”Tată bogat, tată sărac”.

„Principalul motiv pentru care oamenii se luptă cu dificultăţile financiare este acela că au trecut prin şcoală fără să înveţe nimic despre bani. Rezultatul este că învaţă să lucreze pentru bani… dar nu învaţă niciodată să pună banii să acţioneze pentru ei.“ – Robert T. Kiyosaki

Comandă cartea „Tată bogat, tată sărac” de Robert T. Kiyosaki!


2. „Excepționalii” de Malcom Gladwell

 Excepţionalii. Povestea Succesului

Am citit cartea „Excepționalii” de Malcolm Gladwell, unde vorbește despre conceptul de 10,000 de ore. Faptul că nu devii un expert în domeniul tău până nu activezi 10,000 de ore și cred că tocmai am completat ale mele 10,000 de ore în producerea de filme.

Excepţionalii este o carte mai personală decât predecesoarele sale. O poţi citi ca pe o autobiografie: un individ de succes care încearcă să-şi înţeleagă contextul, felul în care a ajuns să aibă succes şi ce înseamnă de fapt succesul.” – Time


1. „Alchimistul” de Paulo Coelho

 Alchimistul

Paulo Coelho în „Alchimistul”, care este cartea mea preferată, vorbește despre întregul univers, care se conține într-un bob de nisip. De ani de zile am spus și acum începe să se confirme. Propriul meu bob de nisip a fost povestea. În următorii 10 ani va fi vârful meu de inovare în film, precum și ca ființă umană.

Alchimistul, extraordinarul roman al lui Paulo Coelho, a inspirat milioane de cititori din întreaga lume. Cartea, uluitoare prin simplitatea şi înţelepciunea ei, este povestea unui păstor andaluz pe nume Santiago care îşi părăseşte casa din Spania, aventurându-se în deşertul egiptean pentru a găsi o comoară îngropată în Piramide.

Nimeni nu ştie care este comoara sau dacă Santiago va avea puterea să depăşească obstacolele întâlnite în drumul prin deşert. Dar ceea ce începe ca o călătorie în căutarea unor bunuri lumeşti se transformă treptat în descoperirea comorii ascunse înlăuntrul său.

„Când îţi doreşti un lucru, tot Universul conspiră pentru ca să-ţi realizezi visul.”

Comandă cartea „Alchimistul” de Paulo Coelho!


Articol adaptat după FavouriteOf.com

Un gând despre &8222;Top 3 cărți preferate ale actorului Will Smith&8221;

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s