Ai cont de Snapchat? Bestseller.md îți recomandă 7 snapchatteri din Moldova pe care să-i urmărești zilnic

snapchat-splash-iphone6-hero

Aplicația Snapchat devine tot mai populară în Republica Moldova. Bestseller, care a introdus aplicația în strategia sa de marketing, recomandă șapte persoane care îți vor aduce zilnic snap-uri hazlii și nonconformiste:

1. devjah

2. ruxyghimp

3. sashaflorea

4. rckandreea

5. maloster

6. aledascal

7. doina.ciobanu

Utilizatorii pot fi adăugați prin scrierea numelui la căutare. Pentu snap-uri cu recomandări de cărți și oferte promoționale căutați „bestseller.md” pe Snapchat!

Dintre celebrități care pot fi urmărite pe Snapchat se numără Rihanna (username: Rihanna), Arnold Schwarzenegger (username: ArnoldSchnitzel) sau Ellen DeGeneres (username: ellen).

Snapchat este o aplicație de mesagerie lansată în Septembrie 2011 de către Evan Spiegel, Bobby Murphy, și Reggie Brown, studenți ai Universității Stanford din SUA.

Caracterul neobișnuit al aplicației, de care se folosesc în prezent peste 100 milioane de persoane, este în faptul că fotografiile sau înregistrările video transmise se autodistrug în mai puțin de 10 secunde, oferind utilizatorilor posibilitatea de a fi dezinhibați în comunicare. Încă un moment atractiv este posibilitatea de a desena și a scrie pe fotografii, personalizându-le și amplificând mesajul transmis de acestea.

Snapchat a intrat în atenţia internaţională după ce atât Facebook, cât şi Google au făcut oferte de 3 miliarde de dolari, respectiv 4 miliarde de dolari pentru a cumpăra aplicaţia, însă, Snapchat a refuzat ambele oferte. Aplicația este disponibilă pentru iPhone și Android.

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s