Carte nouă după ”Cincizeci de Umbre”? EL James tachinează fanii cu o postare pe Instagram

eljamesDupă succesul extraordinar cu trilogia ”Cincizeci de Umbre”, EL James a revenit din nou la masa de lucru. Autoarea a postat o fotografie pe Instagram cu mesajul „It’s been a while…” (E ceva timp…)

View this post on Instagram

It's been a while…

A post shared by E L James (@erikaljames) on

Potrivit unui articol publicat în Entertainmentwise.com, unii fani consideră că ar putea fi o carte cu dezvăluirea mai multor detalii din romanul ”Cincizeci de umbre”, în timp ce alții consideră că autoarea lucrează la o carte nouă.

Vezi trilogia ”Cincizeci de Umbre” pe Bestseller.md!

Ulterior, autoarea a clarificat spunând că a încheiat noul său proiect. ”Am scris o altă carte!”, adăugând că nu are stabilită o dată a publicării și că este foarte diferit de trilogia ”Cincizeci de Umbre”.

EL James este cu siguranță deja un expert în scrierea de bestsellere după ce trilogia ”Cincizeci de Umbre” a atins 100 milioane exemplare vândute până la sfârșitul lunii februarie 2014.

Autoarea a început să scrie şi să-şi posteze textele pe un site al fanilor seriei ”Amurg”. Un editor independent a publicat cartea în versiune e-book şi în mai puţin de un an s-au vândut 250 000 de exemplare. Cea mai mare propulsare a avut loc în momentul în care Vintage, parte a editurii Random House a publicat romanul. În anul 2012, revista Time a inclus-o în topul ”Celor Mai Influenți 100 de Oameni din Lume”.

Comentarii

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s